Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

db
db
0 16.09.2014 18:34:04

Vstopnice od ponedeljka

db
Začetek prodaje vstopnic za evropsko člansko prvenstvo v balinanju, bo v ponedeljek, 22. septembra ob 12. uri, preko uradne spletne strani prvenstva.
Organizacijski odbor je na svoji zadnji seji pred evropskim prvenstvom ugotovil, da vse aktivnosti potekajo več ali manj po načrtu in da ni nikakršne bojazni, da izvedba prvenstva ne bi uspela.

Na tiskovni konferenci, ki bo v petek, 19. septembra, v Kopru, bo podan natančen urnik evropskega prvenstva, katerega uradna otvoritev bo 30. septembra ob 20.30 v koprski Taverni, prav tako pa bo na »tiskovki« predstavnikom sedme sile predstavljena tudi slovenska reprezentanca v postavi: Aleš Borčnik, Davor Janžič, Jure Kozjek, Anže Petrič in Dejan Tonejc, s selektorjem Alešem Škobernetom in predsednikom Balinarske zveze Slovenije Sandijem Kofolom.

Na evropskem prvenstvu bo skupaj nastopilo 20 državnih reprezentanc, ki bodo skupaj s sodniki in predstavniki Mednarodne balinarske zveze FIB nameščeni v hotelu v Žusterni, kjer bo 4.oktobra potekala tudi slovesnost ob zaključku prvenstva.


Organizacijski odbor se je zaradi izrednega zanimanja ljubiteljev balinanja odločil, da vstopnice za zadnja dva dneva prvenstva, ko bodo na sporedu finalni boji v posameznih disciplinah, pošlje v predprodajo že dober teden pred začetkom prvenstva. To bo v ponedeljek, 22. septembra, točno ob 12. uri, preko uradne spletne strani Balinarske zveze Slovenije. Vsak posameznik bo lahko naročil največ štiri vstopnice. Za prve tri dni prvenstva bo ogled tekmovanja brezplačen.

Tekmovanje bo vseskozi potekalo v balinarski dvorani Luke Koper na Bonifiki, prve tri dni, ko bodo na sporedu predtekmovanja, pa tudi v balinarski dvorani na Markovcu.

Za nemoten potek prvenstva bodo poleg članov organizacijskega odbora in drugih odgovornih oseb v BZS skrbeli tudi številni prostovoljci, katerih naloga bo zagotavljanje varnosti v dvorani in njeni okolici, sprotno urejanje balinišč, zagotavljanje prevoza tekmovalcev in njihovih spremljevalcev in drugo.

Članki iz rubrike