zdravnik Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Rod Stewart Odkrito.si

FOTO: Rod Stewart ujet v Ljubljani: “Resnično ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

bk
bk
0 16.10.2014 09:37:51

Matt White zapušča Olimpijo

Nikola Miljković
Krivo naj bi bilo domotožje, vodstvo kluba v pogovorih z Andrejem Hebarjem.

V sredo je glavni trener Fabian Dahlem svojim varovancem, ki so v ligi EBEL v petih dneh odigrali tri tekme, namenil prost dan. Mogoče je slutil, mogoče tudi ne, ampak ko so se zmaji spet pojavili v dvorani na Celovški 25, med njimi nemški strateg ni našel napadalca Matta Whita.

V klubu so njegov odhod pokomentirali kot nepričakovan in pojasnili, da se je za odhod iz Slovenije odločil zaradi domotožja. Včeraj zvečer je iz Benetk že poletel v domovino.

Petindvajsetletni Kalifornijec, ki je igral v prvem Olimpijinem napadu, je v razširjeni avstrijski ligi odigral deset tekem, na katerih je dvema zadetkoma dodal štiri podaje in osem kazenskih minut. Olimpija je tudi dodala, da je klub je do igralca poravnal vse obveznosti in se z njim sporazumno razšel.

V vodstvu zeleno-belih so takoj začeli z novim kadrovanjem in se obrnili k slovenskemu igralcu Andreju Hebarju, ki je do nedavnega skupaj z branilcem Damjanom Dervaričem igral pri slovaškem Zvolnu.

SLOVAKI ZAVAJAJO?
Kot je poročala uradna spletna stran Zvolna, naj bi si Slovenca v času igranja za slovaškega ekstraligaša privoščila neprimerno vedenje, zato so ju zaradi kršenja disciplinskega pravilnika kluba tudi odpustili, a zdaj smo izvedeli, da ni čisto tako, kot so zapisali pri Zvolnu, v prihodnjih dneh pa bo tudi vse glede tega postalo jasno.

Ali se bo Hebar, ki je nazadnje za Olimpijo igral lansko sezono in jo zapustil v zadnjem možnem spomladanskem prestopnem roku, vrnil pod Rožnik, bo kmalu znano.

Včeraj je Hebi že treniral z zmaji, danes gre v Zvolen, kjer se mora dogovoriti tudi za izpisnico.

Pri Olimpiji pravijo, da se v tem trenutku ne bodo ozirali za kakšnim drugim tujim hokejistom.

Članki iz rubrike