zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

rb
rb
0 18.09.2014 22:03:21

Dva milijona evrov je premalo

Grega Wernig
Dogaja se iz tedna v teden, iz tekme v tekmo. Petar Stojanović vedno znova opozarja nase, tudi proti Sportingu je bil na vrhunski ravni. O njegovi hitrosti in prodornosti ni treba izgubljati besed, navdušujoča pa je zrelost, ki jo na igrišču kaže osemnajstletni mladenič. Zato pač ni presenečenje, da je snubcev vse več, toda Zlatko Zahović o prodaji za zdaj ne razmišlja.
"Mali igra res odlično. Kot raketa," je pogosto slišati po tekmah Maribora, ko beseda steče o Petru Stojanoviću. Pred začetkom sezone ga bržčas ni bilo junaka, ki bi si drznil napovedati, da bo čez noč postal tako pomemben člen ekipe, toda mladenič nenehno navdušuje. In napreduje, kar so seveda opazili tudi številni ogledniki, ki so redni obiskovalci tekem Anteja Šimundže in njegovih varovancev.

In dejstvo je, da bi mladega slovenskega reprezentanta mnogi radi videli v svoji ekipi. Povpraševanje je veliko, v pričakovanju dvoboja s Sportingom pa je prišla tudi konkretna ponudba. "Drži. S športnim direktorjem enega od klubov iz najboljših petih evropskih lig in Zlatkom Zahovićem smo sedeli za isto mizo. Iz katerega kluba je bil prej omenjeni gospod, res ne morem razkriti, to bi bilo neprofesionalno, lahko pa povem, da je imel zelo konkretno ponudbo, ki jo je Zlatko Zahović zavrnil. Odločitev seveda spoštujem, v tem trenutku je najpomembnejše spoznanje, da je igralec v Mariboru izjemno zadovoljen," nam je povedal zastopnik Petra Stojanovića Amir Ružnić.

Tako kot kluba tudi ponujenega zneska ni želel razkriti, toda dobili smo namig, da naj bi športni direktor vijoličastih zavrnil dva milijona evrov. A pozor, za odkup 50-odstotnega deleža pogodbe ...

Članki iz rubrike