bencin Svet24.si

Nič več spreminjanja cen bencina na 14 dni?

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

1715359556-dsc04278-1715359333876 Necenzurirano

"Logar je zamudil svoj trenutek. Tudi za ...

1711367003-dsc04094-1711366985898 (1) Reporter.si

Piše se leto 2025, za predsednika SDS kandidira ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

meghan-markle-naj-bi-za-svoje-storitve-računala-ogromno Odkrito.si

“Meghan Markle je pohlepna!”

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

rb
rb
0 05.11.2014 14:27:08

Preveva jih optimističen duh

Grega Wernig
Zlatko Zahović je podal zadnje misli pred nocojšnjo tekmo lige prvakov v Ljudskem vrtu.

Štajerska prestolnica živi v pričakovanju nocojšnjega spektakla. V mestu je zaznati utrip velike tekme, Chelsea je magnet, kakršnega doslej za obisk Ljudskega vrta še ni bilo. Tribune bodo zasedene do zadnjega kotička. Mnogi sicer še vedno prizadevajo zagotoviti sedež pod Kalvarijo, toda to je po redni poti misija nemogoče. Dragocenih koščkov papirja že zdavnaj ni več, stadion je razprodan, kar skušajo izkoristiti oziroma unovčiti na srečo redki preprodajalci, ki so se karti pripravljeni odreči za več kot 100 evrov.

Kakšno pa je nekaj več kot šest ur pred tekmo stanje duha v vijoličasti ekipi, ki se je po včerajšnjem dopoldanskem treningu umaknila v karanteno? "Obiskal sem ekipo, s fanti sem bil na zajtrku. Ozračje je pozitivno, nogometaši so v dobrem, celo odličnem stanju, preveva jih optimističen duh," je sporočil športni direktor Maribora Zlatko Zahović.


SPEKTAKULAREN DOGODEK
Potem ko je Maribor na prvi tekmi s Chelseajem prejel kar pol ducata golov, se marsikdo boji novega poloma čete Anteja Šimundže. Zahović pač ne. Arhitekt mariborskega uspeha je prepričan, da se bodo vijoličasti tokrat predstavili v precej lepši luči.

"Res se ne bojim. Vem, da bomo odigrali dobro tekmo, predstavili se bomo v dobri luči. Vemo, kdo smo in kam spadamo. Z rezultatom se niti najmanj ne obremenjujem," pravi Zahović, ki je hkrati pristavil, da se zaradi šestih prejetih golov na stadionu Stamford Bridge slovenski prvak tokrat ne bo postavil precej bolj defenzivno. "Da bi igrali obrambno? Ne. Trener niti po naključju ne razmišlja, da bi se zaprli. To za nas ni tekma, to je spektakularen dogodek," je pred obračunom z Londončani še pristavil samozavestni Zahović.

Članki iz rubrike