evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

super-par, indira-ekić, matic Njena.si

Indira Ekić potrdila, da bo postala mamica

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

tp
tp
0 02.11.2014 08:27:37

Katalonci niso zaskrbljeni

Reuters
Poraz s Celto je bila že druga zaporedna tekma, na kateri so nogometaši Barcelone ostali brez točke.

In to kljub temu, da je Luis Enrique na igrišče od prve minute poslal sanjski trio - Lionel Messi, Neymar in Luis Suarez. Pred tekmo je bilo vse v znamenju domačega debija urugvajskega nogometaša, a praznik se je po zadetku Joaquina Larriveya sprevrgel v pravo nočno moro. "Ne, nisem zaskrbljen. Bil bi, če mi ne bi bil všeč pristop mojih igralcev. Tako kot oni sem jezen, da te tekme nismo dobili in ki bi spremenila ta negativni trend. Takšne tekme so del celotnega procesa, toda seveda bi si želel, da se ne bi zgodile," je bil po tekmi vidno razočaran Luis Enrique, ki je dodal: "Ponavadi bi takšne tekme morali dobiti glede na vse priložnosti, ki smo si jih ustvarili. Toda danes preprosto ni bil naš dan."


Barcelona je kar štirikrat zatresla okvir vrat, gostje so zadeli v enem od le štirih strelov v okvir vrat. Zanimiv je tudi podatek, da Barcelona prvič po 22. oktobru 2011 na domačih tleh ni zadela. "Ko žoga noče v gol, noče v gol," je s preprosto filozofijo postregel Suarez, ki je pogrešal nekaj več pomoči boginje Fortune in navijače pozval, naj ne izgubijo upanja v to ekipo. "Želimo osvajati lovorike, ker smo najboljša ekipa na svetu."

Tako je po dveh zaporednih zmagah zdaj Real tisti, ki je na vrhu španskega prvenstva, med večna rivala pa se je vrinil še Atletico Jana Oblaka.

Članki iz rubrike