pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

nu
nu
0 19.04.2024 17:01:31

Pred vrati Bayerna veliki Zidane?! Nemški navijači doživeli nov šok, legendarni Francoz je ...

Profimedia
Bayern ostaja v igri za prestižno lovoriko lige prvakov, a je moral v Nemčiji svojo krono predati Leverkusnu. V naslednjo sezono bo vstopil z novim trenerjem in vse je kazalo na to, da je glavni kandidat za vroč trenerski stolček nihče drug kot Zinedine Zidane. Nemški mediji so nato hitro pogasili evforijo med navijači bavarskega stroja.

Kot smo na naših straneh danes že pisali, je vodstvo münchenskega Bayerna danes prejelo novo košarico. Julian Nagelsmann, ki je moral pred enim letom presenetljivo zapustiti trenersko klop Bavarcev, nato pa je prevzel vodenje nemške izbrane vrste, je z zvezi podpisal podaljšanje sodelovanja; na selektorskem položaju bo vse do konca leta 2026 oziroma do konca svetovnega prvenstva v ZDA, Kanadi in Mehiki.

Ob tem se je pričakovano sprožil nov plaz ugibanj o potencialnih naslednikih aktualnega bavarskega stratega Thomasa Tuchla, med njimi pa je močno izstopalo eno ime. Zinedine Zidane.


Nekdanji svetovni prvak je svojo uspešno zgodbo na klopi madridskega Reala zaključil leta 2021, vse od takrat pa se ga je povezovalo s številnimi najbolj prestižnimi trenerskimi službami v svetu nogometa.

Nihče ni bil zares presenečen, ko je španski Mundo Deportivo namignil, da je ravno Francoz tisti, ki bo prevzel vodenje bavarskega velikana, dogovor naj bi bil praktično zapečaten. Pretekli trenerski podvigi Zidana so med navijači Bayerna sprožili razumljivo evforijo, a jo je kmalu zatem pogasil novinar nemškega Skyja Florian Plettenburg, eden najbolje obveščenih posameznikov, ko gre za dogajanje v zakulisju bavarskega stroja.

Po besedah Plettenburga Zidana ni niti na seznamu potencialnih kandidatov za vroč trenerski stolček, Bavarci naj bi bili povsem nepripravljeni na košarico Nagelsmanna in so se šele zdaj lotili iskanja alternativ.

Članki iz rubrike