sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

viola Ekipa24.si

Diverzantska akcija: Viole v Ljubljani napadle ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

gabriela anamaria goltes Ekipa24.si

Dončićeva Anamaria spet 'topi srca'! Srček in ...

br
br
0 08.11.2014 08:40:31

ZAVRČ - OLIMPIJA: Zvenelo bi podcenjujoče

Nikola Miljković
V najstarejšem slovenskem mestu se ob 14. uri obeta zanimiv obračun. Haložani verjamejo, da lahko oplemenitijo gostujočo zmago nad Radomljami, Ljubljančani prihajajo z namenom vrniti se v zmagovalne tirnice.

"Lahko bi imeli dve ali tri točke več," dozdajšnji izkupiček Zavrča ocenjuje prvi mož kluba Miran Vuk in v pričakovanju obračuna z zmaji poudarja: "Seveda bomo storili vse, ampak res vse, da bi osvojili ves izkupiček, kar bi nam ogromno pomenilo. Žal ne bomo igrali v popolni zasedbi, a to velja tudi za Ljubljančane. Lahko premagamo Olimpijo, o tem sem prepričan, toda fantje bodo morali pokazati vse svoje sposobnosti in še več od tega."

Ne bo lahko, manjkala bosta kaznovana Cvek in Kristić, ki sta pomembna člena, a zasedba iz prestolnice, ki bo skušala zaceliti rane po dveh zaporednih porazih, bo še bolj oslabljena. Ne bo kaznovanih Rodića in Delamee Mlinarja, obetavna Zajc in Kapun sta poškodovana.

"Kar je bilo, je bilo. Časa ne moremo zavrteti nazaj. Res je, da bomo pogrešali kar nekaj članov začetne enajsterice, vendar moramo ostali dati vse od sebe, če se želimo veseliti nove zmage," pravi Nemanja Mitrović.



"Če bomo pravi in bojeviti, nam dober rezultat ne more uiti. Izgovorov zaradi okrnjenosti igralske zasedbe ne bomo iskali vnaprej, saj imamo dovolj igralcev, ki so v vsakem trenutku pripravljeni vskočiti in odigrati po svojih najboljših močeh. Morda pa so trenutne težave, s katerimi se soočamo v zadnjem času, idealna priložnost, da se pokaže naš pravi značaj," dodaja steber ljubljanske obrambe.

Andraž Šporar meni, da sta bila zadnja dva poraza tudi posledica pomanjkanja sreče. "Na tekmi s Celjem je nismo bili deležni, z Domžalami smo zasluženo izgubili. Vsako tekmo želimo dobiti in včasih se zgodi, da storiš kakšno napako več kot običajno. Z ustreznim pristopom lahko na Ptuju prekinemo mini niz porazov. Še več, za nas šteje le zmaga. O težavah ne bi želel govoriti, saj zvenijo podcenjujoče do ostalih fantov, ki so kakovostni nogometaši in čakajo na svojo priložnost," razmišlja odlični napadalec.

"Spoštujemo Zavrč, a naše ambicije so povezane z osvojitvijo novih točk. Vse napake, ki smo si jih privoščili v zadnjem tednu, so nasprotniki znali kaznovati. Na Ptuju se nam kaj podobnega preprosto ne sme zgoditi, saj smo vsi odgovorni za izvajanje obrambnih nalog," je sklenil Andraž Šporar.

Članki iz rubrike