evrovizija, švica Svet24.si

Evrovizijska zmaga v roke Švicarja Nema!

902623_106-intervju-prva1 Svet24.si

Županja odprtih vrat, ki deli stanovanja in ...

1715253201-dsc9430-01-1715253168875 Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo ...

košček pl Reporter.si

Podjetje očeta Erike Žnidaršič dobilo 100 ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

meghan-markle-naj-bi-za-svoje-storitve-računala-ogromno Odkrito.si

“Meghan Markle je pohlepna!”

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

nu
nu
1 28.04.2024 17:08:59

Zanimivo razkritje Damirja Krznarja po osvojitvi naslova: "Povem vam, kaj imamo zalepljeno na steni naše slačilnice ..."

alesfevzer.com
Prve besede trenerja Celjanov Damirja Krznarja po osvojitvi naslova.

"Ne bi veliko govoril o sami tekmi, Celje je postalo prvak. Ta položaj smo držali že od, ne vem, drugega ali tretjega kroga. Seveda največje čestitke igralcem, ki so pokazali junaško srce. Pa tudi Romanu Pilipčuku in Albertu Rieri, ki sta začela to zgodbo, hvala tudi upravi, ki že nekaj let dobro dela in gradi odlično ekipo," so bile prve besede Damirja Krznarja pred kamerami Šport TV-ja. Na vprašanje o tem, koliko pritiska je čutil tudi zaradi ogromnega finančnega vložka v ekipo, je Krznar povedal: "Pritisk je tisti, ki ga mora čutiti le trener, on je pomemben, ko ekipi ne gre dobro, tisti, ki mora prestreči ostre puščice kritikov in javnosti in zaščititi ekipo. Ko je ekipa mirna in osredotočena, potem ste naredili veliko posla."

O tem, koliko bo Krznar svojim igralcem dovolil veselja in proslavljanja, saj sezone še ni konec, je hrvaški strateg razkril zelo zanimivo anekdoto iz slačilnice: "V garderobah imamo nalepljene citate velikih zvezdnikov - Jordana, Cruyffa, pred desetimi petnajstimi dnevi pa smo zalepili tudi citat našega Aljoše Matka: Celje vedno igra na zmago. Malo se bomo poveselili, kakšen dan, dva, nato pa bo v našem fokusu že Maribor. Zaradi lige in zaradi vseh moramo pošteno odigrati do konca."

Značke: celje, olimpija

Članki iz rubrike