pri belokranjcu Svet24.si

Podnevi jih ne vidijo, ponoči pa se vsi ...

los Svet24.si

70-letnik se je plazil po grmovju, a ni preživel ...

1689072487-dasgeghwff-24-1689072293032 Necenzurirano

Nekdanji šef Darsa dela za Bojano Beović

kaloh irgl logar Jure Klobcar Reporter.si

Nižje plače za Logarja in upornike iz SDS: ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Prepričan, da je kopija očeta Odkrito.si

Trdi, da je nezakonski sin Kralja Karla III. in ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

jb
jb
0 22.10.2014 14:57:10

K Darku Milaniču? Ah, dajte, no ...

Profimedia
Za Josipa Iličića se je menda ogrel angleški drugoligaš Leeds United.

Mirno lahko zapišemo, da je Josip Iličić že preživljal lepše trenutke. V tej sezoni mu, roko na srce, ne gre vse po načrtih. V dresu italijanskega prvoligaša Fiorentine ne igra toliko, kot bi si bržčas želel, za nameček je izpadel še iz slovenske reprezentance, potem ko ga selektor Srečko Katanec ni vpoklical za tekmi s Švico in Litvo. Ker je Slovenija obe premagala brez njegove pomoči, gre pričakovati, da bodo vrata zanj ostala zaprta tudi v prihodnje, bi se pa lahko odprla neka druga. Na Apeninskem polotoku se je začelo šušljati, da bi lahko Iličić januarja namreč zapustil Firence, pri Fiorentini so ga menda pripravljeni za pol leta posoditi klubu, kjer bi lahko Gorenjec več igral.

Govori se, da sta zanimanje zanj pokazala Sassuolo in tudi nemški prvoligaš Freiburg, na uho pa nam je prišla tudi govorica, da se je za slovenskega virtuoza ogrel celo Leeds United. Če to drži, potem je po svoje razumljivo: bele po novem vodi Darko Milanič, ki Iličića pozna še iz časov pri Mariboru, za nameček Otočani po prevzemu s strani Massima Cellina sila radi nakupujejo na Apeninskem polotoku. Tam so dobili Žana Benedičiča, pa tudi Giuseppeja Belluscija, Marca Silvestrija, Tommasa Bianchija, Mirca Antenuccija, Daria Del Fabra, Adryana, Gaetana Berardija in Souleymana Doukaraja. Skratka, "malo morje" nogometašev.



JANUARJA BI SE LAHKO KAJ DOGAJALO
Če bi Cellinu uspelo na Elland Road pripeljati tudi Iličića, bi bil to nakup z veliko začetnico. Toda ne glede na vse so možnosti za to majhne. "Jojo v Leeds? To so neumnosti!" se je slikovito izrazil nogometašev agent Amir Ružnić, ki pa je med vrsticami vseeno namignil, da bi se januarja lahko kaj dogajalo tudi z Iličićem. "Ampak zagotovo ne pride v poštev prestop v drugo angleško ligo," je še dodal Ružnić.

Članki iz rubrike