sveča Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

motorist, bruselj, sredinec Svet24.si

Ujeli predrznega fantoma, ki je policistom vestno ...

1687541884-dsc07123-1687541751687 Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

vila klemen jaklic PL Reporter.si

Razkrivamo: take so dimenzije luksuzne vile Klemna...

rogaska Ekipa24.si

Sporno poslovanje slovenskega prvoligaša pod ...

meghan-markle-naj-bi-za-svoje-storitve-računala-ogromno Odkrito.si

“Meghan Markle je pohlepna!”

luka doncic dallas oklahoma pm Ekipa24.si

'Pretepeni' Dončić po težko prigarani zmagi ...

nu
nu
0 28.04.2024 07:29:20

Škandal na zelenici! Vratar nokavtiral soigralca. Poglejte te neverjetne scene (video)

Nogomet je v Črni gori na precej nizki ravni. Liga je ena najslabših v Evropi, večkrat pa se dogajajo velike nepravilnosti in škandali.

Na derbiju 32. kroga črnogorskega prvenstva sta si Budučnost in Sutjeska razdelila točki (2:2). Toda po tekmi v Podgorici so bili mnogi priča res škandaloznim scenam. Po remiju, ko Budučnost ni uspela premagati gostov iz Nikšića, je naslov za ekipo iz prestolnice vse bolj oddaljen. Potem pa kaos na igrišču. Igralci so prišli pred nezadovoljne navijače in padale so hude besede, žaljivke, grožnje... No, pa to ni bilo vse. Vratarja Budučnosti Đorđija Pavličića je nekaj res hudo razjezilo, tako zelo, da je stekel celo proti soigralcu Igorju Ivanoviću in ga udaril. In to še ni bilo dovolj, saj je odšel za njim v slačilnico. Ni znano ali je tudi tam prišlo do fizičnega obračuna. 

Štiri kroge pred koncem na prvenstveni lestvici je vodilna ekipa Dečići, ki ima 58 točk. Budučnost jih ima 55, Sutjeska pa 53. Dečići so blizu zgodovinskega, prvega naslova prvaka, videli pa bomo, ali bo klubu iz mesta Tuzi (nekaj kilometrov od Skadarskega jezera, na cesti iz Podgorice proti albanski meji) to tudi uspelo. 

Članki iz rubrike