sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

ro
ro
0 08.11.2014 08:44:12

KOPER - RUDAR: Še pred svojimi

Arsen Perić
Kanarčki so po uvrstitvi v polfinale pokalnega tekmovanja znova samozavestni in odločeni, da knape premagajo še drugič v tem prvenstvu.

V osmem krogu so Koprčani v Velenju slavili s 3:2, vajo želijo kakopak ponoviti tudi pred svojimi navijači, čeprav Alen Ščulac ne bo imel na voljo Mateja Palčiča, nastop kapetana Ivice Guberca po poškodbi gležnja je vprašljiv. Medtem so na Bonifiki dosegli dogovor o sporazumni prekinitvi sodelovanja s tremi igralci, na katere že nekaj časa ne računajo več. Božidar Radošević, Ante Mitrović in Uroš Delić so zdaj tudi uradno le še nekdanji igralci Kopra, zahtevnejši zalogaj so očitno pogajanja s Perico Ivetićem.


Knapi prihajajo na Obalo na krilih zmage nad Gorico, a hkrati tudi močno oslabljeni. Zaradi dveh rumenih kartonov pravice nastopa nima Leon Črnčič, poškodba stegenske mišice bo onemogočila nastop Senadu Jahiću, prav tako kot Draganu Jeliću, za katerega je prvi del prvenstva bržkone že zaključen. Obetavno je spoznanje, da je vse bližje vrnitvi v ekipo Dalibor Radujko, otrok Bonifike bi danes morda že lahko pomagal soigralcem.

To bo sicer 54. dvoboj teh dveh ekip na Obali. Koprčani lovijo 25. zmago, Velenjčani so slavili na 15 preizkušnjah, na 14 ni bilo zmagovalca. Srečanje se bo na stadionu Bonifika začelo ob 18. uri.

Članki iz rubrike