sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

viola Ekipa24.si

Diverzantska akcija: Viole v Ljubljani napadle ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

rb
rb
0 08.11.2014 08:47:57

CELJE - GORICA: Pa ga spet imajo

Nikola Miljković
Grofi današnji dvoboj ob 16. uri, ko se bodo pomerili z dvakratnimi državnimi prvaki iz Nove Gorice, pričakujejo z dobro popotnico.

Gostitelji že na osemnajstih zaporednih tekmah (14 prvenstvenih in 4 pokalne) niso okusili grenkobe poraza, hkrati so včeraj po daljšem času znova dobili reprezentanta.

"Gorica je nedvomno kakovosten nasprotnik, ki nam v zadnjih sezonah nikakor ne ustreza. Iz tega vidika je pred nami izredno težka tekma, kljub temu pa vanjo vstopamo z optimizmom. Smo dobro pripravljeni, motivacija je na vrhuncu. Naredili bomo vse, da nadaljujemo niz neporaženosti in da točke ostanejo v Celju,"
je optimističen Matic Kotnik.



V domači zasedbi zaradi kazni ne bo Danijela Miškića in Matica Žitka, eden od najmočnejših adutov pa bo znova Benjamin Verbič. Tokrat s statusom reprezentanta, 21-letni Vojničan se je prvič znašel na seznamu Srečka Katanca, selektor ga je uvrstil med kandidate za nastop na prijateljski preizkušnji s Kolumbijo. "To je lepo priznanje in hkrati presenečenje. Navdušen sem, občutke je težko opisati. Težko bi rekel, da sem vabilo pričakoval, sem pa vedel, da si je selektor ogledal nekaj naših tekem. Želim si, da bi proti Kolumbiji zaigral vsaj kakšno minutko. To je vsekakor odlična dodatna motivacija za nadaljnje delo. Komaj že čakam reprezentančni zbor. Nadvse se veselim treningov, kjer se bom lahko dokazoval ob najboljših slovenskih nogometaših," je vzhičeno pripovedoval Benjamin Verbič.

Če ga bodo Goričani uspeli zaustaviti, bodo vsekakor opravili pomemben del posla na poti do želenega dosežka, v nasprotnem primeru bodo skoraj gotovo še naprej iskali pot iz krize.

Članki iz rubrike